Kirjoittajasta

Olen parikymppinen musikaaliharrastaja ja junantuoma oululainen. Opiskelen Oulun yliopistossa maantiedettä, erikoistumisalana tarkoitus olisi olla kulttuurimaantiede tai aluekehitys ja aluepolitiikka. Vapaa-ajalla sanon usein istuvani junassa, teatterissa tai junassa matkalla teatteriin. Todellisuudessa junassa ja bussissa istumisen lisäksi olen somen ylikäyttäjä ja ainainen haaveilija.

Musikaaleja olen varsinaisesti harrastanut vuodesta 2010, kun ensimmäisen kerran pääsin katsomaan Oopperan kummitusta Lontooseen. Musikaaleissa ramppaaminen on alkanut 2011 Helsingin kaupunginteatterin Wickedin myötä. Sen jälkeen olen kuluttanut teatterien penkkejä välillä tiiviimmässä ja välillä harvemmassa tahdissa. Vuosien varrella Helsingin kaupunginteatterin lisäksi olen kuluttanut mm. Tampereen teatterin, Åbo Svenska Teaterin, Svenska Teaternin, Kansallisoopperan, Oulun kaupunginteatterin ja Jyväskylän kaupunginteatterin penkkejä. Harvemmin käyn puhenäytelmiä katsomassa, mutta niitäkin satunnaisesti.

Epätäydellinen lista näkemistäni musikaaleista ja musiikkinäytelmistä ja linkkejä bloggauksiini esityksistä nähtävänä täällä.

Minuun voi olla yhteydessä twitterissä, instagramissa tai sähköpostitse.

No comments:

Post a Comment